Mallorca

Josep Juhé en el tast dels vins de DO Pla i LLevant per Sant Marti/ DO Pla i Llevant

Josep Juhé: “Vaig cercar uns vins que refrescassin el dinar i que plaessin”

Comparteix
El sommelier del restaurant Zaranda va triar els vins del dinar del palau de l'Almudaina
La presidenta del Govern, Francina Armengol, saluda el Rei a Marivent | cedida

El Rei torna a confiar amb els vins de Mallorca per la recepció a Marivent

Comparteix
Els cellers Ava Vi, 4 Kilos i Raor acompanyen el menú elaborat pel xef Santi Taura
Jancis Robinson amb el seu amfitrió a Mallorca, Joan Arboix, aquest mes d'agost | cedida

Les 24 hores de Jancis Robinson a Mallorca

Comparteix
La prestigiosa crítica britànica i 'Master of Wine' ha visitat cellers i fet un extens tast dels vins de l'illa
Catalina Martí, el vi que ret homenatge a la primera madona del celler/Cedida

Catalina Martí, homenatge de Pere Seda a la primera madona del celler

Comparteix
Un blanc que recorda la figura de la matriarca que originà, juntament amb Pedro Reus, a tota la nissaga
Pedro Sánchez amb el Rei Felipe VI a Palma | EP

Felip VI i Pedro Sánchez despatxen a l’Almudaina amb vins mallorquins

Comparteix
En la seva tradicional trobada a Palma, han compartit un àpat maridat amb els productes vinícoles de tres cellers locals
La Bernadeta va ser el punt de trobada de les organitzacins agroecològiques/Cedida

Ecoregió Serra de Tramuntana, un projecte de futur

Comparteix
La finca La Bernadeta d'Esporles acull una jornada sobre associacionisme agroecològic
Bon ambient a l'esplanada del Teatre Roma, per la primera edició de la Nit de Vinàlia/Cedida

Onze cellers de Mallorca, a la primera edició de La Nit de Vinàlia

Comparteix
Convocats per Petits Cellers, arribaren de tots els racons de l'illa per participar en una nit a la fresca a l'antiga ciutat de Pollentia
Maria Salinas defensa el producte de proximitat i la gastronomia tradicional 'reinterpretada'/Cedida

Maria Salinas torna a la Serra de Tramuntana

Comparteix
Al capdavant de la cuina de LJs es Ratxó, es defineix com una xef en avaluació contínua
Toni Monjo, en una recent presentació de Som Pagesos/Cedida

Antoni Monjo: “Hem de teixir aliances amb el consumidor”

Comparteix
El gerent de Som Pagesos aposta per la sobirania alimentària
La garrova, un producte amb demanda creixent també a la restauració | cedida

El preu de la garrova es podria enfilar enguany fins els dos euros

Comparteix
La manca de cereal al mercat podria disparar el preu d'aquest producte que avui es fa servir per alimentació animal i humana