Mallorca

Rafel Figuera parla d'Agromart | cedida

AGROMART, una altra manera de fer i vendre producte local és possible

Comparteix
En poc més de deu anys aquesta empresa ha aconseguit esdevenir un referent en el comerç local a Mallorca
Foto de Pilar Oliver

[fotografies] Taules parades amb vi de Mallorca

Comparteix
Que no falti un escumós km 0 la Nit de Cap d'Any/Cedida

Sergio Pereda ens recomana vins escumosos per brindar pel 2022

Comparteix
El sommelier del Club Catador ens fa la llista dels escumosos imprescindibles per Cap d'Any
Aspas Cafè, amb una carta de plats senzills | cedida

Taula Parada proposa solidaritat per Nadal des de l’ASPAS Cafè

Comparteix
Bona relació qualitat-preu en un restaurant amb intenció social
Compost | shutterstock

‘Tanca el cercle’, un pas més cap a la sostenibilitat agrària a Mallorca

Comparteix
Pla estratègic per al tancament del cercle de la matèria orgànica amb el qual estimen que es podria arribar a produir més de 80.000 tones de compost l’any
Taula parada per festes | Mallorquina

Nadal a les Balears: els imprescindibles a taula

Comparteix
Reivindicació del producte local entre diverses personalitats del sector agroalimentari
Una bona selecció de productes emblemàtics /CAIB

El producte local és l’estrella de les paneres de Nadal de Mallorca

Comparteix
El sector agroalimentari aprofita les festes per fer promoció de la producció tradicional
Els vins arrodoneixen l'experiència gastronòmica de Nadal | AdobeStock

La cuina de Nadal es mereix vins mallorquins

Comparteix
Maridatge entre les receptes de Caty Pons, d'Els Fogons de Plaça, i els suggeriments del sommelier Joan Arboix, del grup Santi Taura
José Cortés

La panera de José Cortés, d’ASCAIB, duu oli, ametlla, vi, mé i sobrassada

Comparteix
El president dels cuiners afincats a Mallorca no deixa cap producte emblemàtic fora de la panera nadalenca
Xesc Reina no deixa d'innovar en xarcuteria/Cedida

El xarcuter Xesc Reina, guardonat als Premis Innovacc

Comparteix
Juntament amb Josep Dolcet, ha rebut el reconeixement a la innovació tecnològica en l'àmbit carni dins la categoria de Promoció de la cultura de la carn