Mallorca
Actualitat
Mallorca
Menorca
Eivissa
Formentera
Producte local
Mallorca
Mallorca
Sobrassada de Mallorca i ASCAIB col·laboren en promoció i formació
Conxa Rosillo
Es formarà als nous xefs en la inclusió de la sobrassada en la gastronomia
L’IGP Sobrassada de Mallorca lamenta la mort de Sebastià Simó
Conxa Rosillo
Responsable de la recuperació del porc negre, origen del reconeixement de l'IGP
La selecció de vins de Josep Juhé per celebrar el dia de l’amor
Conxa Rosillo
El sommelier del restaurant Zaranda ha confegit un menú ben maridat amb productes de Mallorca
Maria Solivellas estrena un receptari de varietats locals
Conxa Rosillo
La cuinera de Ca Na Toneta dona la benvinguda a una nova iniciativa amb una recepta amb tomàtigues de ramallet
De ruta per bars de vins de Mallorca
Redacció
Torna Horeca, un mostrador pels professionals de la restauració
Conxa Rosillo
La fira batrà el seu rècord de participació amb una trentena d’empreses participants i una representació dels productors agroalimentaris
Jaume Ordinas: “El producte de proximitat és una prioritat per Garden”
Conxa Rosillo
Entrevista al responsable de l'aliança amb els productors locals de la cadena hotelera
L’oli de Mallorca es fa un lloc al mercat japonès
Eva Vicens
El segell de qualitat se suma a les denominacions d’origen europees amb protecció al país asiàtic
La recepta del nou Tianet de Sant Sebastià
Redacció
La Coca de garrova i taronja, del pastisser Lluís Pérez, es va endur el premi tant per votació popular com del jurat
Xisco Llompart: “Ens agradaria que el segell eco-balear fos una realitat”
Conxa Rosillo
El propietari de Purgatori defensa la ramaderia tradicional front el model de macrogranges i demana a la conselleria que crei l'etiquetat que la protegeixi
1
…
157
158
159
160
161
162
163
164
165
…
232