Mallorca

Tramuntana XXI promou el consum de producte local amb un concurs de receptes tradicionals

Comparteix
Forma part de la Setmana Gastronòmica que tendrá lloc entre el 22 i el 28 de novembre
Molt floral i perfumat, com indica el sommelier de Licors Moyà, Toni Fernández/Cedida

Licors Moyà recupera Riu d’Herbes amb una antiga recepta familiar de 1838

Comparteix
Vuit herbes de la comarca d'Artà i vuit maceracions són a la base d'aquesta preparació
L'amanida d'algues i l'Ancestral d'Escursac feren bona parella/Cedida

Els Agosarats del Vi de Vilafranca tornen amb un maridatge de cuina japonesa

Comparteix
Han triat un Ancestral d'Escursac de Galmés i Ribot per harmonitzar els plats en aquesta represa de les activitats
Morro: 'És sorpreenent la desconnexió de bona part de la restauració dels aliments de qualitat d’origen local'

Mateu Morro: “Si els nostres productes d’excel·lència es limiten a la botiga ‘gourmet’, tindran els dies comptats”

Comparteix
El gerent del FOGAIBA parla sobre la necessitat d'implicar el canal HORECA en el sosteniment de la producció local i de fidelitzar el consumidor particular
Platja de Muro a Mallorca | cedida

Els tres ‘must’ d’un viatge a Manacor: platja, museu Rafa Nadal i aquest celler mallorquí

Comparteix
Vins Miquel Gelabert rep molt bones crítiques a TripAdvisor tant per la bona atenció com pels productes que s'hi elaboren
Bo de beure i gastronòmic, aquest nou vi de Can Majoral/Cedida

Nou Mantonegro de Can Majoral

Comparteix
Presentat amb botella borgonya, és el resultat d'una elaboració que el fa peculiar
Experiències i creativitat aniran de la mà en aquest nou espai de Catavinos/Cedida

Catavinos creix amb un nou espai per a tastos i ‘show cookings’

Comparteix
La distribuïdora ha obert noves sales per poder oferir i guiar experiències enogastronòmiques
El balanç del 2021 ha estat positiu, diuen des de Petits Cellers/Cedida

Petits Cellers tanca l’any amb més de dos milions de litres de vi produïts

Comparteix
La producció disminueix respecte l'any passat, sobretot de vi negre, però la qualitat millora
Belén Padilla a peu de vinya, a Can Ribas | cedida

Can Ribas aplica l’agricultura de precisió per millorar el rendiment de la vinya

Comparteix
L'enginyera Belén Padilla tradueix en decisions pràctiques les dades obtingudes amb mètodes nous d'observació i d'anàlisi al camp
Campanya 'Som pagesos de Mallorca'

‘Som pagesos de Mallorca’, nova marca de garantia per la fruita i l’hortalissa de l’illa

Comparteix
Servirà per garantir l’origen dels productes i per defensar la feina dels productors