Mallorca

Els més petits tenen el seu primer contacte amb el món del vi a Vins Nadal, de Binissalem/Cedida

Vins Nadal obre les portes a la nova generació de binissalemers

Comparteix
Carabasses autòctones de Balears

Mallorca premia les carabasses més grans

Comparteix
El tradicional concurs de la carabassa de Muro ha vist competir autòctones i forasteres, amb peces que han superat els 430 quios de pes
Les millors xefs i productores d'aliments de Mallorca s'han implicat en aquesta cita imprescindible de la gastronomia amb perspectiva de gènere per la primavera del 2022/CAIB

Palma, seu de la ‘Parabere Fòrum 2022’: gastronomia amb perspectiva femenina

Comparteix
Amb el suport de l’Agència d’Estratègia Turística, AETIB, situarà Ciutat com referent de la gastronomia amb consciència a nivell global
El concurs pretén trobar un producte típic per celebrar la festivitat del  patró de Palma

Palma cerca el ‘Tianet’, un pastís que representi les festes de Sant Sebastià

Comparteix
L'Ajuntament obre un concurs adreçat als artesans, forners i pastissers que presentin elaboracions fetes a partir d'ingredients propis de la cuina mallorquina
La cervesa hereta el color del Pinot Noir/Brusca Brewpub

Cervesa feta amb malta i most de raïm, la novetat de Brusca Brewpub

Comparteix
Miquel Gelabert i Neus Llopis presenten una 'Ale' de temporada fruit de l’experimentació amb Pinot Noir
Un muscat entre els millors del món, aquest Veritas Dolç de José L. Ferrer/Cedida

Veritas Dolç 2019, medalla d’or al ‘Muscats du Monde’

Comparteix
El muscat de José L. Roses ha estat escollit entre els millors d'aquest certamen que s’ha fet a Occitània
Un Cabernet Sauvignon de butxaca que conserva totes les seves característiques originals/César Ferrandis

Bonsai de cabernet, perquè la mida no importa

Comparteix
César Ferrandis, de la Bodega Pere Seda, recupera plantons de rebuig per fer el que denomina "cultiu en recipient"
Ajuntament de Pollença i organitzadors amb el cartell de la Fira del Vi en el nou emplaçament a Can Conill/Cedida

La Fira del Vi de Pollença torna després d’un any

Comparteix
La trobada per la 18ena edició será el 9 i 10 d’octubre a Can Conill
El mestre xarcuter va oferir un tast amb algunes de les seves creacions més sorprenents i també amb la clàssica sobrassada de Mallorca | M.A Tortell

Xesc Reina suma un nou reconeixement pel seu treball amb la sobrassada

Comparteix
El mestre xarcuter arrelat a l’illa va ser distingit per l'Aula Gastronòmica de la Fundació ACA amb una àmfora, símbol del transport d'aliments entre Mallorca i altres destinacions de la Mediterrània
S'Estanc Vell de Vilafranca, primera recomanació de Taula Parada/Cedida

Taula Parada, primera estació: S’Estanc Vell de Vilafranca

Comparteix
Iniciam una nova secció enogastronòmica a través d'un grup d'entesos, que ens faran la crònica subjectiva de les seves visites