Mallorca

Antoni Bennàssar és president de la DO Pla i Llevant i de l'IGP Vi de la Terra Mallorca

Convocades les eleccions per renovar el Consell Regulador del Vi de la Terra Mallorca

Comparteix
El procés electoral s’iniciarà el proper 3 de setembre
Cristalls de flor de sal, or blanc de ses Salines d'es Trenc-es Salobrar de Campos/Consell de Mallorca

La flor de sal, l’or blanc de Ses Salines des Trenc, ja és a punt

Comparteix
L’estiu és temps de recol·lecta a l’antiga salinera del Parc Natural Marítimo-Terrestre es Trenc-Salobrar de Campos
Barros de Cecili Submari, un vi que ens arriba del fons de la mar i de la història/Micer

Barros de Cecili Submarí 2019, el vi que fa criança en àmfora sota la mar

Comparteix
El celler de Pollença treu al mercat el primer vi d'aquestes característiques fet a Mallorca
Tímbola, per beure poc a poc si pots ser, a les marjades de Banyalbufar/Cedida

Tímbola, malvasia de Banyalbufar de la cooperativa Tramuntana Viva

Comparteix
Amb el mateix nom s’ha presentat el primer vermut fet amb aquesta varietat característica de les marjades de la serra mallorquina
Bennàssar és a punt de jubilar-se com professor de la UIB i podrà dedicar-se a temps complet als vins mallorquins/Cedida

Antoni Bennàssar escolta Brel, Lennon i Serrat

Comparteix
El president de la DO Pla i Llevant ens recomana les músiques que l'inspiren a la secció "La Playlist" del Diario de Mallorca
Raïm i fulles varen ser 'capolades' per la força de la calabruixada/Macià Batle

Productes cicatritzants per salvar el raïm destrossat per la tempesta, a dues setmanes de la verema

Comparteix
Els cellers fan comptes del mal que deixà el temporal de la setmana passada
Una imatge més coherent per remarcar un vi que té més de gastronòmic que de juvenil | celler

Els ‘Vélo’ de Tianna Negre es fan grans

Comparteix
El celler ha canviat l’etiqueta d’un dels seus vins emblemàtics per donar-li el reconeixement que es mereix
La garrova és un dels cultius que aporta major valor i rendibilitat al sector primari de les Illes | CAIB

Mallorca s’organitza per evitar els robatoris de garrova

Comparteix
El garrover "és cultiu de futur, del que s’aprofita tot i que els agricultors ja veuen com un camí a seguir", diu la Consellera de la Concha | La campanya de recol·lecció està a punt de començar
Miquel Calent, de Can Calent, i Sílvia Lázaro, de Vi Rei, varen donar relleu a la sintonia entre el vi i la gastronomia/Cedida

Vi Rei, protagonista del maridatge de la cuina de Miquel Calent

Comparteix
El menú creat pel mediàtic xef campaner estarà un mes a la carta del restaurant
Les Salines des Trenc estan dins el Parc Natural es Trenc-Salobrar de Campos | Consell de Mallorca

Impuls perquè la flor de sal des Trenc sigui producte artesà certificat

Comparteix
El de saliner és un dels 41 oficis que s’incorporaran en el nou Repertori d’Oficis Artesans