Menorca

Recepta innovadora de l'albergínia plena | Foto: CIME

Albergínies plenes, la recepta menorquina que ha fet la volta al món

Comparteix
Amb aquesta recepta, en Pau Sintes ha estat coronat com a millor jove xef d'Europa
El sector aposta per un cultiu ecològic | Foto: Isolda Delgado, Made in Menorca

L’oli de Menorca, un sector de llarga tradició que fa camí cap a la IGP

Comparteix
El sector oleícola de l'illa treballa fort per continuar reforçar un producte que consideren "de primeríssima qualitat"
El president Josep Maria Quintana, presentant xifres de la campanya 2022 | Foto: David Baret

Menys oli de Menorca per culpa de la calor i les pedregades

Comparteix
Les altes temperatures registrades i uns temporals inoportuns de finals d’agost van malmetre part de la collita amb la qual només s’han pogut fer 25.000 litres
Celler Torralbenc, a Menorca | cedida

Menorca incrementa el cultiu de vinya i la producció de vi durant el 2022

Comparteix
El total del vi produït a l'illa ha estat de 1.950,5 hl, el volum més alt des que es va recuperar aquest cultiu fa més de 35 anys
Gastronomia, música i  arts escèniques en un viatge a través de la cultura gastronòmica de Menorca | Foto: Teatre

Menorca acomiada el mandat de Regió Europea de la Gastronomia 2022

Comparteix
La companyia Teatre Clavé va interpretar un viatge a través de la cultura gastronòmica de l'illa amb un menú elaborat per Sílvia Anglada i Toni Tarragó
Foto: cedida

Arteme crea una imatge per significar els productes artesans locals

Comparteix
Volen diferenciar-se d'articles fets fora de l’illa i dels produïts de forma industrial
Alfonso Méndez, en una imatge recent | Foto: David Baret

Alfons Méndez: “Menorca és un mosaic de varietats de vinya mediterrànies”

Comparteix
El Doctor en Economia ha publicat recentment un treball d’investigació sobre les varietats de raïm de l'illa
'Insolit Made in Menorca' | Foto: Teatre des Born

‘Insòlit Made in Menorca’ posa el punt final a l’any de la gastronomia

Comparteix
Es tracta d'un viatge sensorial, artístic i gastronòmic que tindrà lloc aquest divendres 2 i dissabte 3 de desembre
Bonita, en Menorca en una imatge recent | cedida

Menorca crearà experiències turístiques vinculades amb el sector primari

Comparteix
Ho farà participant al projecte pilot Segittur que pretén reforçar la identitat de la destinació i millorar la competitivitat de les empreses d'aquest sector a l'illa

El banc de llavors de varietats locals de Menorca canvia de seu

Comparteix
S'ha traslladat al local de l'Associació de Productors d'Agricultura Ecològica, al km 4,4 de la carretera general