Menorca

Cesar Palomino,nou president de l’Associació de Productors de Vi de Menorca

Comparteix
El director tècnic de Torralbenc serà l’encarregat de conduir a partir d’ara l’entitat que aglutina onze cellers
'Taste of Paris' és una de les cites gastronòmiques més reconegudes del panorama actual | ToP

Menorca presumeix d’oferta gastronòmica a París

Comparteix
Participa aquests dies a la fira 'Taste of Paris' donant a conèixer algunes de les seves especialitats culinàries
Les jornades 'Mar de futur' volen debatre sobre l'economia blava de Menorca | CIME

‘La mar de futur’, experiències inspiradores per una economia blava

Comparteix
Les jornades tenen lloc aquests 12 i 13 de maig a l'illa del Llatzeret i a les salines de la Concepció de Menorca

La 5a Fira Arrels, en imatges

Comparteix
Recordem la darrera cita enogastronòmica de Menorca, que ha tancat portes amb valoracions positives i ganes de seguir creixent i consolidant la proposta
Les Jornades gastronòmiques de Binissaida se celebren aquest dissabte 7 de maig | cedida

Tornen les jornades sobre cuina i producte de Sant Joan de Binissaida

Comparteix
La tradició del suquet amb un diàleg entre Catalunya i Menorca, portarà al xef Jordi Vilà, propietari dels restaurants Alkimia i Alkostat, Premi Nacional de Gastronomia 2021 fins a l’illa
El xef gironí ha protagonitzat la darrera sessió de la Fira | Arrels

Roca tanca Arrels parlant de ‘sostenibilitat al millor restaurant del món’

Comparteix
El xef de l'estrellat Celler de Can Roca ha posat punt i final a la cinquena edició d'una Fira que ha recuperat, segons els organitzadors, les xifres d’assistència i participació prepandèmiques

Bones sensacions en la tornada a la ‘normalitat’ de la Fira Arrels

Comparteix
Durant la jornada s'han donat a conèixer els Premis a Millor Producte i Millor Estand | La fira continua aquest diumenge amb en Joan Roca
L'estrellat Joan Roca participa a la cinquena edició de Fira Arrels | El Celler de Can Roca

Comença la Fira Arrels: tastos, cuina en directe i petits productors locals

Comparteix
Joan Roca serà l’estrella de l’edició que comptarà amb una programació de cuina essencialment Mediterrània, sumada a 45 expositors i altres activitats paral·leles
'Camí Lliure', el documental que protagonitzen Carme Ruscalleda i Raül Balam | fotograma

El documental de Ruscalleda i Balam obrirà el ‘Cooking Films’ 2022

Comparteix
El certamen menorquí se celebrarà entre el 2 i 5 de juny amb quatre sessions úniques en restaurants emblemàtics de l'illa

Deu restaurants de Menorca serviran el menú especial ‘Arrels’

Comparteix
Serà del 28 d’abril a l’1 de maig i permetrà tastar elaboracions basades en el producte local