Menorca

Acte de lliurament del premi a COINGA | COINGA

Coinga, millor cooperativa de l’Estat en Desenvolupament Rural

Comparteix
L'ens recull el 50% de la llet de Menorca i elabora el 40% del formatge Maó-Menorca, denominació d’origen de la qual va ser soci fundador
Oli d'oliva de Sant Joan de Binissaida | D.B.

Sant Joan de Binissaida amplia la seva capacitat de producció d’oli

Comparteix
Han plantat 800 oliveres noves que s’afegeixen a les 600 existents i tenen en construcció un moli propi que els permetrà produir 15.000 litres en quatre anys
Grup de periodistes catalans, a Menorca | Fundació Foment del Turisme de Menorca

Menorca promociona el producte local davant periodistes i agents de viatge catalans

Comparteix
Campanya 'Fora de sèrie' a Menorca, contra el malbaratament alimentari | cartell

“Fora de sèrie”, campanya menorquina contra el malbaratament alimentari

Comparteix
Els organitzadors insten el sector de la producció, els comerços i els consumidors a aprofitar al màxim els aliments abans de rebutjar-los
Estand de Menorca en edicions anteriors de Madrid Fusión | Consell Insular

Menorca porta els seus vins i productes locals a Madrid Fusión

Comparteix
La cita enogastronòmica tindrà lloc entre els dies 31, 1 i 2 de juny al recinte d’IFEMA
Cervesa Talaiòtica | CIME

Menorca produeix una cervesa d’inspiració talaiòtica

Comparteix
L'ha elaborat l'empresa cervesera Grahame Pearce i es comercialitzarà al Museu de Menorca i en botigues especialitzades
Quim Vila, en un viatge recent a Menorca | David Baret

Quim Vila: “Els vins han de transcendir, i a les illes ho faran els que trien varietats històriques”

Comparteix
Detall de l'etiqueta d'El Merluzo blanc | Binifadet

‘El Merluzo’ es multiplica

Comparteix
El celler menorquí Binifadet actualitza la imatge d'aquest vi icònic en un sentit homenatge a la restauració
La jove xef Cristina Llorens | Turisme de Menorca

Cristina Llorens representarà Menorca al concurs de joves xefs d’Europa

Comparteix
L'European Young Chef Award veurà competir joves de 14 regions gastronòmiques a Minho, Portugal, el proper mes de novembre
La nutricionista Noemí Garcia | N.G.

Noemí Garcia: “El vi té un component social molt propi de la cultura mediterrània”

Comparteix
Graduada en Nutrició i Dietètica Humana i Clínica per la Universitat de Barcelona, actualment es dedica a la Nutrició Comunitària