Mallorca

Mallorca produeix el 30% de tota la garrova que es fa  en territori espanyol/CAIB

Recuperen 3.400 quilos de garroves robades en distintes finques de Mallorca

Comparteix
Ja són cinc les persones detingudes com autors dels robatoris que s'han produït a Calvià i Llucmajor
La jornada de formació va tenir lloc a Raixa/Cedida

Les Cooperatives Agroalimentàries es posen al dia en digitalització

Comparteix
Innovació tecnològica i turisme sostenible, objectius de la trobada
La Mesa Agrària alerta sobre el frau en la comercialització de vi| CAIB

Els pagesos, contra l’ús fraudulent de ‘l’origen Mallorca’

Comparteix
El vi és un dels productes més perjudicats per aquest fenòmen
La DO Binissalem amplia el seu panell de tast/DO Binissalem

La DO Binissalem cerca tastadors pels vins de la denominació d’origen

Comparteix
Entre els requisits tenir formació o aptituds per l'anàlisi sensorial i disponibilitat
L'edició de 2019 va deixar bon record i ara hi ha ganes de tornar/Cedida

Aquest cap de setmana torna la Fira de la Mar de Sóller

Comparteix
Es tracta d’una fira gastronòmica de producte local i moltes altres propostes lúdiques
La reserva marina de Ponent, que inclou les illes d'El Toro i les Malgrats, podria veure replantejada la seva ampliació/CAIB

La gran reserva marina d’El Toro i les Malgrats, una realitat

Comparteix
L'ampliació l'ha convertida en la més extensa de les Balears amb prop de 3 mil hectàrees
L'espai gastronòmic d'Islacatavinos acullirà els maridatges proposats per Jonay Hernández i Daniel Árias/Cedida

Líquido&Sólido explora la cuina i els vins de les illes del món

Comparteix
El xef canari Jonay Hernández, de La Vieja Gastronomia, enceta el nou cicle a l'espai gastronòmic d'Islacatavinos
Ricardo Rossi i Juan Antonio Guerra, primer i segon clasificats/Cedida

Ricardo Rossi guanya el II Concurs de Cuina amb Gamba de Sóller

Comparteix
Un 'umami de gamba' la proposta guanyadora, es compon d'una gamba vermella confitada en oli i taronja de Sóller, un ravioli de consomé de gamba, un aire de gamba i coco i un cruixent de pa amb sobrassada
Cervesa artesana fet amb llúpol de Mallorca/Cedida

Llúpol de Mallorca per fer cervesa quilòmetre zero

Comparteix
A Manacor hi ha la primera plantació d'aquest producte bàsic en l'elaboració de cervesa
La gamba vermella de Sóller, la gran protagonista del concurs/cedida

Sis xefs competeixen a la final del Concurs de Cuina amb Gamba de Sóller

Comparteix
Aquest dilluns 19 de setembre es fa la gran final que decidirà un jurat que suma 4 estrelles Michelin i 6 sols Repsol