Mallorca

L'autorització significa la conclusió d'un llarg procés administratiu de més de deu anys per aquesta varietat autòctona | IRFAP

Giró Negre, a la fi autoritzada per vinificar

Comparteix
El sector dona la benvinguda a una nova varietat autòctona recomanada per a l'elaboració del vi
Les  sabatilles tipus sneakers fetes a partir de la pell del raïm i altres materials naturals/Cedida

La pell del raïm s’incorpora al moviment “moda ètica”

Comparteix
L'empresa sabatera mallorquina Yuccs fa sabatilles esportives aprofitant aquest residu
Bon ambient al pati de licors Moyà el dia del tast de vins mallorquins/Cedida

Trenta cellers responen a la crida del ‘XXII Tast de Vins’ de Licors Moyà

Comparteix
Centenars de persones s'acostaren fins a Artà per conèixer la nova anyada dels cellers adscrits a les DO Binissalem, DO Pla i Llevant i l'IGP Vi de la Terra Mallorca
L'aparcament d'Es Colomer va estar ple de gom a gom, amb motiu de la Moscart/Cedida

13 cerveseres exhibeixen múscul a la ‘Mostra de cervesa artesana de Mancor’

Comparteix
La calor del cap de setmana propiciava el tast que va ser amenitzat per música al llarg de tota la jornada
La capsa de les aromes del professor Escalona/Cedida

José Escalona fa de guia per les aromes de la DO Binissalem

Comparteix
Un tast guiat pel professor de viticultura i enologia posa a l'abast del públic les claus per identificar les varietats de raïm als vins de la DO Binissalem
Imatge del vídeo promocional del Raïm Wine Fest que comença a Costitx l'u d'octubre/Cedida

El ‘Raïm Wine Fest’ fa les primeres passes a Costitx l’u d’octubre

Comparteix
El festival de música i vi que organitza l'IGP Vi de la Terra Mallorca serà itinerant per altres pobles de la Part Forana de l'illa
La batalla de raïm, de 2019, un dels plats forts de les festes que ara es recupera/Cedida

Binissalem posa en marxa el calendari per les Festes des Vermar

Comparteix
Després de dos anys d'interrupció es recupera el programa complet de les festes
A S'Obrador d'APAEMA saben treure el suc al raÏm per fer most i confitura/Tarek Serraj

Confitura i most de raïm, plaers dolços

Comparteix
S'Obrador d'APAEMA amplia el seu catàleg de productes amb aquests derivats del raïm
Escursac, del Projecte Terra | Foto: cedida

Projecte Terra Escursac, la nova criatura de Karretània

Comparteix
Un nou monovarietal s'afegeix obrint camí a nous projectes del celler de Consell
El tast de vins mallorquins a Licors Moyà en una edició anterior/Cedida

“Ara va de bo”, tast de vins mallorquins a Licors Moyà

Comparteix
Amb la participació d'una vintena de cellers de Mallorca i un de convidat de la zona de Costers del Segre