Mallorca

Tomeu Arbona, d'El Fornet de la Soca de Palma | cedida

El Fornet de la Soca de Palma i les seves ensaïmades, a la revista ‘Vogue’

Comparteix
Una entrevista en la prestigiosa revista Vogue projecta l’arqueologia gastronómica de Tomeu Arbona més enllà de Mallorca
Els joves catalans han aprofitat la jornada literària per coneixer l'obra de Llorenç Villalonga i els vins de la DO Binissalem/Cedida

La DO Binissalem presenta els vins de la comarca a joves catalans

Comparteix
El grup, que feia “Lectures en ruta”, ha visitat la Casa Museu Llorenç Villalonga
'Ha arribat el moment de donar-li una bona embranzida al sector agrari i ramader de les Illes Balears i al conjunt del sector agroalimentari', diu Fernando Fernández Such | CAIB

Fernando Fernández Such: “El vi és un dels sectors estrella de l’agricultura Balear”

Comparteix
El director general d'Agricultura posa el sector vinater com a exemple de rellançament econòmic per altres sectors de la pagesia illenca
Una proposta enogastronòmica que s'avé amb aquesta nova estació tardoral/DO Pla i Llevant

Maridatge de mar i terra entre Can Calent i el celler Armero & Adrover

Comparteix
Amb l’arribada de la tardor, la proposta enogastronòmica s’acompassa a la nova estació
Els més petits tenen el seu primer contacte amb el món del vi a Vins Nadal, de Binissalem/Cedida

Vins Nadal obre les portes a la nova generació de binissalemers

Comparteix
Carabasses autòctones de Balears

Mallorca premia les carabasses més grans

Comparteix
El tradicional concurs de la carabassa de Muro ha vist competir autòctones i forasteres, amb peces que han superat els 430 quios de pes
Les millors xefs i productores d'aliments de Mallorca s'han implicat en aquesta cita imprescindible de la gastronomia amb perspectiva de gènere per la primavera del 2022/CAIB

Palma, seu de la ‘Parabere Fòrum 2022’: gastronomia amb perspectiva femenina

Comparteix
Amb el suport de l’Agència d’Estratègia Turística, AETIB, situarà Ciutat com referent de la gastronomia amb consciència a nivell global
El concurs pretén trobar un producte típic per celebrar la festivitat del  patró de Palma

Palma cerca el ‘Tianet’, un pastís que representi les festes de Sant Sebastià

Comparteix
L'Ajuntament obre un concurs adreçat als artesans, forners i pastissers que presentin elaboracions fetes a partir d'ingredients propis de la cuina mallorquina
La cervesa hereta el color del Pinot Noir/Brusca Brewpub

Cervesa feta amb malta i most de raïm, la novetat de Brusca Brewpub

Comparteix
Miquel Gelabert i Neus Llopis presenten una 'Ale' de temporada fruit de l’experimentació amb Pinot Noir
Un muscat entre els millors del món, aquest Veritas Dolç de José L. Ferrer/Cedida

Veritas Dolç 2019, medalla d’or al ‘Muscats du Monde’

Comparteix
El muscat de José L. Roses ha estat escollit entre els millors d'aquest certamen que s’ha fet a Occitània