Mallorca

Les explotacions ramaderes de Mallorca són les primeres de l’illa que compten amb el distintiu Welfair | CAIB

Primeres certificacions de benestar animal a explotacions ramaderes de Mallorca

Comparteix
Jornada de música i vins, al celler Blancaterra | captura cartell

Música en directe i vins, a Blancaterra

Comparteix
Serà divendres 2 de juliol, i comptarà amb l'actuació de Minimal Tempo
Jaume Ripoll combina la formació teòrica a l'aula de l'EHIB i la pràctica que imparteix a la vinya i al celler particular/Cedida

Jaume Ripoll duu la seva passió pel món del vi de l’aula a la vinya

Comparteix
Assessora cellerers amateurs oferint-los la formació que necessiten per aconseguir fer vi i explotar els seus cellers particulars
A Mallorca ve d'enrere aquest aprofitament del policultiu però ara es sistematitza el coneixement | cedida

Xesc Grimalt defensa els avantatges del policultiu a Futuro Viñador

Comparteix
Des de fa 30 anys observa la relació de la vinya i el seu entorn
El vermut amb Timut es presenta com novetat d'interès per la cocteleria per la seva versatilitat | cedida

Jaume de Puntiró i Thedrumken Horseguin presenten un nou vermut amb Timut

Comparteix
Un subtil equilibri entre els botànics suaus de la Mediterrànea amb la contundencia d’aquest pebre bo tibetà, a partir d’un Orange de Giró Ros
Cartell promocional de l'activitat 'Taller d'Escalada amb Vins'

Curs d’escalada, amb tast de vins de la Terra de Mallorca

Comparteix
Vins d'Avior, que han estat capaços de trasmetre la veu del passat fins el present de Galmés i Ribot

Vins d’Avior, un projecte personal de Cati Galmés

Comparteix
Una “col·lecció” arrelada en el temps que recupera varietats com l'Escursac i la Callet Negrella
Els dos socis de 7103 Petit Celler, Sebastià Ordinas i Pep Cànaves

40 braces de 7103 Petit Celler, entre els millors blancs del món

Comparteix
Obté 92 punts i medalla de plata en la seva primera participació al concurs 'Wine Pleasures'
Cartell de 'Nit de Vins' a UM Chambao Portals

‘Nit de vins’, a l’UM Chambao de Calvià

Comparteix
Aquest dijous 10 de juny, coincidint amb la reobertura del local

Els xefs d’ASCAIB promocionaran l’Oli de Mallorca

Comparteix
L‘associació de cuiners es compromet a divulgar la gastronomia amb oli d'oliva verge extra de qualitat