Mallorca

Vins d'Avior, que han estat capaços de trasmetre la veu del passat fins el present de Galmés i Ribot

Vins d’Avior, un projecte personal de Cati Galmés

Comparteix
Una “col·lecció” arrelada en el temps que recupera varietats com l'Escursac i la Callet Negrella
Els dos socis de 7103 Petit Celler, Sebastià Ordinas i Pep Cànaves

40 braces de 7103 Petit Celler, entre els millors blancs del món

Comparteix
Obté 92 punts i medalla de plata en la seva primera participació al concurs 'Wine Pleasures'
Cartell de 'Nit de Vins' a UM Chambao Portals

‘Nit de vins’, a l’UM Chambao de Calvià

Comparteix
Aquest dijous 10 de juny, coincidint amb la reobertura del local

Els xefs d’ASCAIB promocionaran l’Oli de Mallorca

Comparteix
L‘associació de cuiners es compromet a divulgar la gastronomia amb oli d'oliva verge extra de qualitat

Bodega Vidal Serra, els joves demanen pas

Comparteix
Els germans Josep i Rafel presenten els primers vins, després de quatre anys de feina

Bodega Nacra es promociona a través del blogTrip ‘Som de Mallorca’

Comparteix
La malvasia d’Hipólito Medrano ha maridat amb la proposta gastronómica del xef Joan Marc amb motiu de la presentación de 'Visit Inca'
Vins de Miquel Oliver, de Petra | cedida

La cuina d’en Miquel Calent s’avé amb els vins de Miquel Oliver, de Petra

Comparteix
El darrer cap de setmana de maig l’estrella dels maridatges de la DO Pla i Llevant a Can Calent han estat els vins que ha presentat la cellerera Pilar Oliver

Maria Solivellas centra l’atenció de Madrid Fusión en la cuina i el producte efímer de Mallorca

Comparteix
La xef de Ca Na Toneta s'enduu a la principal mostra gastronòmica d’Espanya la segona "col·leccio" de vins Majorque Nouveau
Medalles del concurs internacional Bacchus

Els vins mallorquins destaquen un any més als premis Bacchus 2021

Comparteix
Ors i Plates per cellers de la DO Pla i Llevant i de Vi de la Terra Mallorca

Jaume de Puntiró arrodoneix el 40è aniversari entre matemàtiques i vins

Comparteix
Pep Lluis Pol desvetllerà la màgia que hi ha darrere aquesta xifra i la seva relació amb el celler tot recordant Ramon Llull