Mallorca

[vídeo] ‘Els amos de les garroves’ promocionen l’inici de collita amb humor

Comparteix
En Toni de Son Vell protagonista d'una microproducció de Productors Mallorquins de Fruits Secs S.A.T
El 'Llimoncello' ecològic fet a Sóller, una iniciativa basada en l'aprofitament de la llimona eco sollerica/Cedida

El ‘Llimoncello’ dels tres mosqueters

Comparteix
Tres sollerics d'arrels franceses fan el primer licor ecològic per aprofitar l'excedent de la seva producció
El mapa, un recurs pràctic que es pot dur a la butxaca/VTM

Vi de la Terra Mallorca edita uns mapes per promoure visites als cellers

Comparteix
Se'n distribuiran més de deu mil exemplars entre l’aeroport, els 'rent-a-car' i les oficines de turisme de Platja de Palma i Ciutat
La verema a can Pep Rodríguez, de Soca-Rel, va ser exemple d'harmonia i bona feina/CB

Primer dia de verema al micro celler Soca-Rel

Comparteix
El relat d'una experiència evocadora i plena de sensacions a la vinya de Pep Rodríguez
La recollida ha començat amb un preu que no compensa els costos de producció/Cedida

Comença la campanya de recollida d’ametlles a Mallorca, a 3,5 euros el quilo

Comparteix
La calor i la sequera han afectat els ametllerars i el productors es queixen pel preu, que està molt baix
La Cooperativa de Porreres ha fet 65 anys i ha renovat els seus objectius de futur/Cedida

Cooperativa de Porreres, tot un emblema de Fora Vila

Comparteix
Celebra els primers 65 anys mantenint la seva vigència ben viva
El president de la DO Pla i Llevant, Antoni Bennàssar, lliurà una de les darreres gatzolles al Veremador d'Honor a l'actor Jorge Sanz | cedida

Pla i Llevant entrega la gatzolla de ‘Veremador d’Honor’ a Jorge Sanz

Comparteix
L'actor madrileny vinculat a Mallorca va tallar simbòlicament el primer raïm d'enguany
La campanya vol implicar el sector turístic en el sosteniment de fora vila/APAEMA

“Que es notin els 16 milions de turistes en l’agricultura de Mallorca”

Comparteix
ME ecològic cerca hotels i restaurants disposats a col·laborar amb foravila
La jornada comença molt dematí, abans que surti el sol, a la vinya de José l. Ferrer/DO Binissalem

Arrenca la verema a la DO Binissalem empesa per la temperatura

Comparteix
El raïm es veu sa però la collita serà més curta, tot i que s'espera de gran qualitat
Serriegi recorr la Serra de Tramuntana a cop de sensacions/Club de Gourmets

El ‘Club de Gourmets’ recorre la Tramuntana des de la malvasia a la tòfona

Comparteix
La revista publica un reportatge amb les suggerències d'Andoni Sarriegi