Mallorca

Copa de vi dolç | Getty

El Blanc de Blancs Dolç de Macià Batle, medalla d’or a Verema

Comparteix
Es tracta d'un monovarietal de premsal blanc que ha destacat en la novena edició del concurs internacional de vins varietals
Toni Monjo, director de Som Pagesos, dibuixà els objectius de la campanya a l'acte de presentació/Cedida

“Som Pagesos vol dir mallorquí”, nova crida al consum de producte local

Comparteix
Una campanya que promociona el segell que garanteix l’origen dels productes mallorquins
Brusca Brewpub elabora cervesa artesana a Mallorca | cedida

La cervesa, protagonista de les fires d’estiu a la Part Forana de Mallorca

Comparteix
Set cerveseres artesanes de l'illa han estat a la fira de Petra, que ara arriba a Algaida
L'organitzador, Luka Lundgren, així de satisfet el dia de la fira/C.B

Poc a poc, la primera Fira de Vins al natural de Mallorca

Comparteix
Luka Lundgren convoca en un magatzem de Palma una trentena d'elaboradors de Mallorca i de fora de l'illa en una cita que demana continuïtat
El capital estranger ja té una forta presència en el sector del vi | Foto: Business Wire

Els cellers de Mallorca, objecte del desig del capital forà

Comparteix
Es calcula que una tercera part de les vinyes i cellers són en mans estrangeres
Cati Ribot, enòloga de Galmés i Ribot i creadora de la línia de vins naturals del celler de Santa Margalida | CB

Cati Ribot i els vins sense sulfurós afegit

Comparteix
Va presentar els vins del projecte més personal del celler familiar Galmés i Ribot de Santa Margalida.
L'imatge ens mostra com era Es Sindicat, seu del Celler Cooperatiu, a l'època de la seva construcció /Es Sindicat

Celler Cooperatiu de Felanitx: història d’una frustració

Comparteix
Marina Roig signa un treball (TFG) que aprofundeix en la història d'aquesta institució des de 1919 fins al 1991
Els ramaders de porc negre es queixen que no poden mantenir les explotacions per l'augment dels costots de producció/CAIB

Els sobrassaders adverteixen que la crisi posa en perill el porc negre

Comparteix
La IGP Sobrassada de Mallorca demana acció, des de les institucions, a favor de la sobrassada amb IGP i la raça autòctona
Eduardo Sánchez Monge ens mostra orgullós el seu primer vi, Cossiol/Cedida

Eduardo Sánchez Monge, a l’altra cara del mirall

Comparteix
Cossiol és la seva primera "criatura vinícola" que surt al mercat de la mà de Luis Armero
El celler Can Majoral d'Algaida recupera la Festa del Vi, després de dos anys d'absència/Cedida

25ena Festa del vi a la Fresca de Can Majoral, crònica d’una retrobada

Comparteix
Una data per fer balanç i recordar més d'un quart de segle de bona feina