Mallorca

La verema a can Pep Rodríguez, de Soca-Rel, va ser exemple d'harmonia i bona feina/CB

Primer dia de verema al micro celler Soca-Rel

Comparteix
El relat d'una experiència evocadora i plena de sensacions a la vinya de Pep Rodríguez
La recollida ha començat amb un preu que no compensa els costos de producció/Cedida

Comença la campanya de recollida d’ametlles a Mallorca, a 3,5 euros el quilo

Comparteix
La calor i la sequera han afectat els ametllerars i el productors es queixen pel preu, que està molt baix
La Cooperativa de Porreres ha fet 65 anys i ha renovat els seus objectius de futur/Cedida

Cooperativa de Porreres, tot un emblema de Fora Vila

Comparteix
Celebra els primers 65 anys mantenint la seva vigència ben viva
El president de la DO Pla i Llevant, Antoni Bennàssar, lliurà una de les darreres gatzolles al Veremador d'Honor a l'actor Jorge Sanz | cedida

Pla i Llevant entrega la gatzolla de ‘Veremador d’Honor’ a Jorge Sanz

Comparteix
L'actor madrileny vinculat a Mallorca va tallar simbòlicament el primer raïm d'enguany
La campanya vol implicar el sector turístic en el sosteniment de fora vila/APAEMA

“Que es notin els 16 milions de turistes en l’agricultura de Mallorca”

Comparteix
ME ecològic cerca hotels i restaurants disposats a col·laborar amb foravila
La jornada comença molt dematí, abans que surti el sol, a la vinya de José l. Ferrer/DO Binissalem

Arrenca la verema a la DO Binissalem empesa per la temperatura

Comparteix
El raïm es veu sa però la collita serà més curta, tot i que s'espera de gran qualitat
Serriegi recorr la Serra de Tramuntana a cop de sensacions/Club de Gourmets

El ‘Club de Gourmets’ recorre la Tramuntana des de la malvasia a la tòfona

Comparteix
La revista publica un reportatge amb les suggerències d'Andoni Sarriegi
Brunet creu que s'ha de treballar per generar coneixement entorn les varietats locals més facilment adaptables al canvi climàtic/CAIB

Georgina Brunet: “El repte de futur és fer rendible el camp”

Comparteix
La responsable de l'IRFAP aposta per la recerca i l'innovació per fer front als efectes de l'escalfament climàtic en la producció agroalimentària
Sisi Díaz, darrera incorporació del tribunal avaluador del concurs internacional/Cedida

Tot a punt pel II Concurs Internacional de Cuina amb Gamba de Sóller

Comparteix
4 estrelles Michelin i sis sols Repsol es troben al jurat que qualificarà els participants
La consellera de Territori de Mallorca, Maria Antònia Garcías, defensa mesures per mantenir viva i protegida la Serra de Tramuntana/Cedida

Maria Antònia Garcías: “La Serra de Tramuntana ha de mantenir l’essència”

Comparteix
La consellera de Territori de Mallorca detalla els projectes que asseguren la pervivència de l'entorn i l'activitat econòmica