Mallorca

L'espai gastronòmic d'Islacatavinos acullirà els maridatges proposats per Jonay Hernández i Daniel Árias/Cedida

Líquido&Sólido explora la cuina i els vins de les illes del món

Comparteix
El xef canari Jonay Hernández, de La Vieja Gastronomia, enceta el nou cicle a l'espai gastronòmic d'Islacatavinos
Ricardo Rossi i Juan Antonio Guerra, primer i segon clasificats/Cedida

Ricardo Rossi guanya el II Concurs de Cuina amb Gamba de Sóller

Comparteix
Un 'umami de gamba' la proposta guanyadora, es compon d'una gamba vermella confitada en oli i taronja de Sóller, un ravioli de consomé de gamba, un aire de gamba i coco i un cruixent de pa amb sobrassada
Cervesa artesana fet amb llúpol de Mallorca/Cedida

Llúpol de Mallorca per fer cervesa quilòmetre zero

Comparteix
A Manacor hi ha la primera plantació d'aquest producte bàsic en l'elaboració de cervesa
La gamba vermella de Sóller, la gran protagonista del concurs/cedida

Sis xefs competeixen a la final del Concurs de Cuina amb Gamba de Sóller

Comparteix
Aquest dilluns 19 de setembre es fa la gran final que decidirà un jurat que suma 4 estrelles Michelin i 6 sols Repsol
Mallorca recupera el cultiu del canem ara per fer productes terapèutics i cosmetics/Cedida

Redescobrint el cànem per fer derivats cosmètics i terapèutics

Comparteix
La microccoperativa Noma fa la primera collita per elaborar oli de CBD 100% mallorquí

Les fortes pluges inunden Felanitx, però la vinya se salva

Comparteix
El poble i l'Estació Enològica han quedat anegats
El Molí den Roca acull la presentació de la Nit de l'Art de Manacor/Cedida

Els Tastavins de Manacor, amfitrions de la presentació de la Nit de l’Art

Comparteix
El barri de Fartàritx, on s'ubica el Molí d'en Roca, serà l'escenari de la mostra
La presidenta Armengol ha rebut la convidada de mans del batle de Binissalem, Víctor  Martí/CAIB

Binissalem convida les autoritats a les Festes des Vermar

Comparteix
Els vermadors i vermadores han convidat la presidenta del Govern i la del Consell de Mallorca a la 56ena edició de la festa del vi més popular de Mallorca
L'autorització significa la conclusió d'un llarg procés administratiu de més de deu anys per aquesta varietat autòctona | IRFAP

Giró Negre, a la fi autoritzada per vinificar

Comparteix
El sector dona la benvinguda a una nova varietat autòctona recomanada per a l'elaboració del vi
Les  sabatilles tipus sneakers fetes a partir de la pell del raïm i altres materials naturals/Cedida

La pell del raïm s’incorpora al moviment “moda ètica”

Comparteix
L'empresa sabatera mallorquina Yuccs fa sabatilles esportives aprofitant aquest residu