Mallorca

Mallorca promet suport al sector ‘estratègic’ dels productors de vi

Comparteix
El conseller de Promoció Econòmica del Consell, Jaume Alzamora, insisteix que el camí a seguir és el de la qualitat, seguint el model de les bodegues mallorquines
El xef Alain Alzerat s'ha format en diversos establiments francesos abans d'aterrar a Mallorca

Taula parada a Les Artistes de cuina francesa

Comparteix
Un nou lliurament de les descobertes que fa l'equip de Taula Parada per la diversa oferta enogastronòmica de Mallorca
Xisca Morey, segona a l'esquerra, ha conegut de prop els detalls de la recerca de l'IDISBA sobre el càncer de mama | cedida

Tianna Negre recolza la investigació contra el càncer a través de la música

Comparteix
'Music & Wine' és un cicle amb finalitat benèfica i solidària
Restaurant El Peñón, a Mallorca | web

Els xibius arran de mar enfronten ecologistes i Costes

Comparteix
El GOB denuncia que dos restaurants sense permís per funcionar continuen oberts a la costa mallorquina i que hi ha un problema generalitzat a les costes de les Balears
Un moment de la prova final, en la primera edició/cedida

El concurs de cuina amb Gamba de Sóller escalfa motors

Comparteix
Es poden presentar receptes en aquesta segona edició fins el 20 d’agost
Francesc Grimalt

Grimalt (4Kilos): “I si totes les vinyes de Mallorca fossin ecològiques?”

Comparteix
El responsable del projecte 4kilos és un dels vinyòvols de referència de Mallorca que té com a valor afegit un profund coneixement sobre vinicultura ecològica
Foc, flames i vins per Sant Joan| Ross Sneddon, Unsplash

Un vinet per la nit de Sant Joan

Comparteix
Recomanats per Daniel Arias, president de l'Associació Balear de Sommeliers
Joan Jordà, Sergio Navarro i Christian Severinsen, artífez del projecte FentVi | cedida

FentVi, un blanc d’edició limitada

Comparteix
Fruit d'un somni és tota una declaració d'intencions
A l'hora del sol post la fira va anar agafant força/Cedida

La Nit del Vi de Pina prepara el camí de les Festes d’Estiu

Comparteix
Quatre cellers de la contrada participaren en una primera edició que deixa amb ganes de més als organitzadors
Lluc Reus, de Pere Seda, explicava les característiques de cada un dels vins als comensals/Cedida

Els vins de Pere Seda estrenen els maridatges de Can March

Comparteix
Una selecció de les referències del celler de Manacor harmonitzen amb els plats del xef Miquel Gelabert